Alle oefeningen op een rij

Eindelijk zijn ze af. M’n kaarten met allerlei oefeningen voor alle spiergroepen van het lichaam. Op internet is heel veel te vinden en sommige sites hebben ‘printable’ pagina’s waarmee je zelf aan de slag kan. De oefeningen en trainingen zijn natuurlijk niet nieuw, maar als je moet beginnen en je hebt geen schema bij de hand werkt dat voor mij zo demotiverend. Ik heb dan altijd het gevoel dat ik elke keer weer alles moet verzinnen. Op die manier kan ik nooit eruit halen wat erin zit. Maar als ik op een briefje (want dat kan natuurlijk ook) of in dit geval een kaart  heb staan dat ik voor een x aantal herhalingen een bepaalde oefening moet doen, dan doe ik dat. Zo simpel is het nou eenmaal. Het is een ‘total mindfuck’ maar hé als het werkt dan werkt het……..

 

Dus vandaar heb ik vanmiddag de creabea uitgehangen en de oefeningen met een lamineerapparaat gemaakt tot kaarten. Deze vervolgens aan een musketonhaak gehangen en klaar is kees. In totaal zijn het 24 kaarten dubbelzijdig dus 48 trainingen waar ik niet over na hoef te denken en alleen maar moet uit te voeren. Elke dag is mijn planning. Zo gaat het nooit vervelen……

Ik ben nog druk met de pagina Trainingen, maar binnenkort zullen daar de oefeningen komen te staan, die je zelf dan ook kan printen en gebruiken. Heel veel succes alvast….

 

Reacties

Leave a comment