Pindakaas

Als mens, maar vooral ook als sporter ben ik gek op pindakaas. Powerfood, je wordt er groot en sterk van zeggen ze. Op een speltbroodje of in een smoothie, maar ook gewoon met een lepel uit de pot. Ik geef het toe ik ben een snoep-uit-de-pot-type. Wat de pindakaas betreft daar kan ik echt geen genoeg van krijgen en probeer regelmatig een ander soort uit. Nu kwam ik laatst gewoon bij Appie deze 100% pindakaas tegen.

 

_DSC4420Interessant!!! Is dus gemaakt van alleen maar pinda’s en verder helemaal niets. De smaak is heerlijk en het plakt net zoals de ” gewone” pindakaas. Wel is roeren voor gebruik een aanrader omdat de olie wat aan de oppervlakte van de pot kan gaan zitten.

Ik probeer mijzelf niet te laten meeslepen met alle voedselhypes en powerfoods waar je bij de supermarkten en drogisterijen bijna niet meer omheen kan. Dit lukt niet altijd, maar meestal kom ik er wel gauw genoeg achter of iets werkt voor me of niet.

Puur natuur. Dat vind ik wel een fijne. Met alle toevoegingen in het fabrieksmatig gefabriceerde voedsel van tegenwoordig is het niet meer te doen om te achterhalen wat er nou eigenlijk precies in de producten zit. Wat eten we nou elke dag weer. Ik heb soms echt geen idee. Daarom deze pindakaas. Geen getrut, gewoon pindakaas en verder niks.

Reacties

Leave a comment