Thaise Salade

Een salade is toch zo gemaakt zou je zeggen. Dat is ook zo, maar als je alles zelf wilt maken, dus de marinade en de dressing, dan ben je net even wat langer bezig.

En het duurt bij mij altijd langer dan de aangegeven tijd bij het recept. Een half uur stond er, maar dat werd bij mij dus keer twee keer zo lang… Vanaf de site van Rens Kroes dus deze keer een Thaise salade gemaakt. Bij de benodigdheden staat: een staafmixer, een knoflookpers en een spiraalsnijder. Geloof het of niet, maar de spiraalsnijder heb ik dus gewoon in de la liggen… Maar waar achteraf de staafmixer voor nodig was? Ik heb geen idee… huh? Als iemand het weet 🙂

 

De courgette in lange slierten gesneden en de rest van de groente erbij. Soms moet je bij het begin al afwijken van het recept. De ongebrande amandelen zijn amandelschaafsel geworden en de gemengde notenpasta is de 100% pindakaas geworden. Dat krijg je ervan als je te snel het recept hebt gelezen.

 

Het heeft niks afgedaan aan de smaak (denk ik). Het was heerlijk, weer eens wat anders en helemaal niks uit een zakje of pakje. Gewoon lekker puur zonder rare toevoegingen. Ik hou ervan.

Reacties

Leave a comment