Mindful run: hardlopen in Zoetermeer met lichaam en geest

Loop jij graag hard in omgeving Zoetermeer, maar de motivatie laat jou soms in de steek? Heb je wel eens moeite met het controleren van jouw ademhaling? Of wil je graag hardlopen in Zoetermeer, maar het ontbreekt je aan energie om van je warme bank af te komen? Kikztart Mindful Run reikt jou met veel plezier de oplossing aan.

Maak je hoofd leeg en geniet van het moment, hier en nu. Kikztart = hardlopen in Zoetermeer met lichaam en geest. Van inspanning naar ontspanning. Breng jezelf in balans met de Mindful Run Cursus in Zoetermeer.

5-weekse Mindful Run Cursus in Zoetermeer

Kikztart is gecertificeerd voor het geven van Mindful Run Cursussen in Zoetermeer. Het ‘Mindful Run principe’ leert je bewuster te leven en anders om te gaan met stress, gedachten en emoties. De cursus motiveert jou actief en bewust met je lijf om te gaan en positief in het leven te staan.

Naar Contact

Ademhalingstechniek

De Mindful Run cursus richt zich op jouw ademhalingstechniek. Door een verkeerde ademhaling – snel en heel hoog door de mond; mensen zijn dat gewend – verbruiken hardlopers vaak te veel energie. Hierdoor ontstaat een tekort aan zuurstof, waardoor je sneller vermoeid raakt. Kikztart Mindful Run verlegt de aandacht naar jouw neusademhaling. Niet alleen IN, maar juist ook UIT. Ademhalen via de neus is voordeliger en gezonder dan via de mond. Resultaat: meer energie en een gezonde balans tussen lichaam en geest.

Hardlopen voor beginners en gevorderden

De 5-weekse Mindful Run Cursus in groepsverband is ideaal voor zowel de beginnende als gevorderde hardloper. Alle technieken die je leert zijn helder, duidelijk en altijd zelfstandig toe te passen op je eigen training bij de hardloopvereniging. Individuele trajecten zijn in overleg mogelijk.

Naar Contact

Voorbeeld van een training

  • Start training: rustig inlopen
  • Ademhalingstechnieken en Core Stability oefeningen
  • Beter leren lopen, hardlopen als beleving, beter leren voelen
  • Hardloop kerntraining, specifiek gericht op diverse ademhalingstechnieken
  • Cooling down en Body-Scan
  • Einde training

Kosten

Mindful Run 5-weekse cursus: € 95,00 p/p
MIndful Run clinic: € 15,00 p/p

Prijzen zijn inclusief BTW