Wandelcoaching Individueel Coaching Traject in Zoetermeer

Wanneer je stressgerelateerde klachten of burn-out verschijnselen ervaart, heeft dat onherroepelijk een negatief effect op je zelfbeeld en lichamelijke conditie. Je motivatie om te sporten is ver te zoeken en je kruipt liever weg tussen de kussens in je warme bank. Kikzart helpt jou op weg naar fysiek, mentaal en emotioneel herstel met het Mindful Run Individueel Coaching Traject in Zoetermeer. Stap voor stap en op maat gemaakt, gericht op jouw individuele behoefte. 

Kikztart Mindful Run Wandelcoach in Zoetermeer

Neem de twijfel bij jezelf weg, hoe moeilijk dat ook voelt. Het positieve effect zal je verrassen. De Kikztart Mindful Run Wandelcoach in Zoetermeer gaat individueel met jou aan de slag, volgens de bewezen Mindful Run-methode: lichaamsbeweging zonder prestatiedruk, in combinatie met ademhalingstechniek en mentale coaching in de natuur.

Naar Contact

Intake & vergoedingen

De aanpak van Kikztart is direct, duidelijk, actief. Elk traject start met een intake om kennis te maken, jouw coachvraag duidelijk te krijgen en om te zien of er een klik is. Dit gesprek is vrijblijvend en kosteloos. In de daaropvolgende coachgesprekken gaan wij daarmee aan de slag. Je werkt onder begeleiding van jouw persoonlijke, gecertificeerde Kikztart coach, volgens de Mindful Run-Methode. Na dit coachingtraject kun je deelnemen aan de Mindful Run Cursus. En niet onbelangrijk: dit individuele traject wordt mogelijk vergoed door de zorgverzekering!

Jouw Mindful Run hersteltraject

Het coachingtraject werkt helend voor mensen met stressgerelateerde klachten of burn-out verschijnselen. Samen met jouw coach bouw je in 5 duidelijke sessies van 2 uur, plus 1 terugkomsessie na twee maanden, aan hernieuwde kracht:

  • Meer energie
  • Goede lichamelijke conditie
  • Groter zelfvertrouwen.
  • Positief zelfbeeld
  • Gezonde ademhaling en een ontspannen lichaamshouding
  • De juiste balans tussen gevoel, verstand en lichaam

Kosten

Op basis van de intake wordt een passende offerte gemaakt. Het tarief voor coaching bedraagt € 75,00 per uur.

Prijzen zijn exclusief BTW